Over Lady Bird

Wie, wat, waar ?

Lady Birds' antwoord op Covid-19

Naast nog vele andere sectoren, zijn zowel de zorgsector als de evenementen sector elk op hun manier zwaar getroffen door het coronavirus.  Daarom hebben wij het idee opgevat om elkaar te steunen in deze toch wel pittige tijden… 

Een win-win-verhaal waarbij wij, Lady Bird (duo met professionele zangeres & pianist), de mensen een hart onder de riem steekt door te doen wat zij best doen: muziek maken!  Uiteraard met inachtname van alle nodige veiligheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus.

In tijden van fysieke afstand willen we juist mensen emotioneel met elkaar verbinden door muziek te maken. Muziek is onze passie en als wij hiermee mensen even kunnen doen wegdromen, doen we dat graag!

Anderzijds, gezien evenementen of ‘normale’ optredens nog voor onbepaalde tijd niet (of in zeer beperkte mate) mogelijk zullen zijn, biedt deze win-win formule ons ook de kans om alsnog aan de bak te komen als muzikanten teneinde niet in volledige (technische) werkloosheid te vervallen.

Bottomline: samen tegen corona!

Concreet

Wij kijken al uit naar een samenwerking onder de vorm van een coronaproof concert en staan open voor suggesties van jullie kant.
We zijn flexibel en passen ons in overleg graag aan om alles conform de veiligheidsmaatregelen te laten verlopen.

Contacteer ons vandaag nog!  Dit kan via het contactformulier, per email : info@ladybird.be of telefonisch : +32 485 31 98 28 (Rik).

Tarief is bespreekbaar.  We houden er rekening mee dat de budgetten in de woonzorgcentra niet dezelfde zijn als die van grote bedrijven, die events met live muziek organiseren.  We streven daarom – in onderling overleg – naar tarief, waar beide partijen zich in kunnen vinden. 

Hopelijk kunnen we snel een datum prikken om alle bewoners en zorgverleners een hart onder de riem te steken!

Technisch

Om technische aspecten hoeft u zich geen zorgen te maken.  Wij voorzien al het nodige materiaal : draagbare digitale piano (Yamaha), compacte doch kwalitatieve geluidsinstallatie (Bose S1).

Bovendien kan als ons materiaal op accu werken waardoor we volledig autonoom zijn.  M.a.w. we hebben niets nodig, zelfs geen stroom!

Op die manier wordt elk (fysiek) contact met medewerkers of materiaal vermeden. 

Wat kan u van ons verwachten?

Bekijk ons filmpje! 🙂

[fvplayer id=”1″]

Question? Shoot!

Check nu onze beschikbaarheid...

    Click Here

    +32 485 31 98 28

    Click Here

    info@ladybird.be